E-mail

sitarohosrto1Η πιο κτω παργραφος εναι να μρος μιας επιστολς που γρφτηκε απ την δια την Δρ. Ανν Γουγκμορ στους μαθητς της.

            να αντγραφο δδεται σ’ λους σους επισκπτονται το ινστιτοτο μας «Εγκρδιους χαιρετισμος στους μαθητς μας. Καλς λθατε στο κντρο μας: εδ και μαθανουμε στην πρξη να ανακτομε την υγεα μας.

            Σντομα θα σας συστηθε νας νος τρπος ζως πολ διαφορετικς απ αυτν που σας χουν διδξει οι πρην δσκαλοι, οικογνεια, φλοι και γιατρο.

            Υπρχουν τσα γεγοντα που αφορον στην υγεα που πολλς φορς μπερδευμαστε προπντος ταν μελετει κανες πολλ βιβλα πνω στο θμα. Ακμα και τα δικ μου παλαιτερα βιβλα που γραψα πριν πολλ χρνια μπορε να σας μπερδψουν.

            Εκενο το διστημα εγ δδασκα τη χρση των ωμν τροφν αντ των ζωντανν τροφν σμερα, δνοντας μφαση στη χρση της φρσκιας χλωροφλλης απ φρσκο χυμ σιταρχορτου.   

            Παλι μως το εππεδο ασθενειν στην κοινωνα μας δεν ταν τσο προχωρημνο και δεν γνωρζαμε και τις ζωντανς τροφς.

            Σμερα ο ανθρπινος οργανισμς πσχει απ σοβαρς ανεπρκειες και λλειψη στοιχεων. ταν λοιπν επιτακτικ ανγκη να διαμορφσω το πργραμμα «Living Foods Lifestyle» που μας φρνει στις σημερινς σημαντικς εφαρμογς του.»

                                                                                    1991 Δρ. Ανν Γουγκμορ

 

            Ελπζουμε αυτ να διαλευκνει κποια απ τα ερωτματα και τις σκψεις σας γιατ η κατοχρωση του «Living Foods Lifestyle», πρεπε να κατοχυρωθε σαν σμα κατατεθν της Δρ. Ανν Γουγκμορ.

            Οι περισστεροι μαθητς με την πρτη τους επαφ με το ινστιτοτο ζητοσαν να αλλοισουμε το πργραμμα, προσθτοντος ωμς τροφς και καρυκεματα για γεση. Αλλοι πλι του μεταβατικο σταδου ζητοσαν βοθεια στε να προσαρμοστον στο Living Foods Lifestyle. Η Δρ. Ανν Γουγκμορ απαντοσε πντα οριστικ. «Δεν μπορομε να αλλοισουμε το πργραμμ μας διτι δεν θα υπρχει το αναμενμενο αποτλεσμα και αυτ αγαπητο μου χει ελεγχθε. Η ζωνταν διατροφ που δεν εναι απλ ωμς τροφς εναι συγχρνως και πνευματικ τροφ.»

            Η αποστολ της Δρ. Ανν Γουγκμορ ταν να δημιουργσει και να διδξει στους ανθρπους ναν τρπο ζως που θεραπεει με την ισορροπα και τους νμους της φσης.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ LIVING FOODS LIFESTYLE (ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ) 

            Το πργραμμ της εναι μια να προσγγιση στον τρπο ζως στε να αλλξουμε συνεδηση. Γνριζε τι το πργραμμ της ταν, εναι και θα εναι πντα σγχρονο, διτι εναι η δια η φση. Εναι μια συνεχς εξλιξη που δεν τελεινει με την διατροφ.

            Κατοχρωσε λοιπν τα δικαιματα του Living Foods Lifestyle διεθνς για να προστατψει την αξιοπρπεια της εργασας της, την ουσα του «Living Foods» καθς και να διαχωρσει τη θση της απ τα διφορα ωμοφαγικ γκρουπ που ττε πριν τριντα χρνια ξεφτρωσαν ειδικ στην Αμερικ και φυσικ δεν εχαν καμι σχση με τις ζωντανς τροφς της Δρ. Ανν Γουγκμορ.

            Η Δρ. Ανν Γουγκμορ ταν η δια η προσωποποηση της υγεας στα 90 της.

            Συνεργστηκα στεν και επμονα με τους μαθητς της Νικολου Μομα και Κωνσταντνο Μομα για να εξασφαλσει τη συνχεια και συνπεια της εργασας της και της αποστολς της. Υπρχουν λγοι για την κατοχρωση του “Living Foods” στε να αντιπροσωπεσει επ’ ακριβς τη διδασκαλεα που διαμρφωσε η Δρ. Ανν Γουγκμορ, διτι μνο τσι υπρχει αποτλεσμα.

            ταν κποιος χρησιμοποιε την τερμινολογα της Δρ. Ανν Γουγκμορ για να αντιπροσωπεσει μεθδους και τροφς που δεν συμβαδζουν με την διδασκαλα της, αυτ δημιουργε περισστερη σγχυση γρω απ τον ρο «ζωνταν διατροφ».

            Στην Δρ. Ανν Γουγκμορ λα ανακαλφθηκαν μετ απ επμονες μελτες και πρακτικς. Ο ρος ζωνταν διατροφ τελευταα γνεται πολ δημοφιλς απ διφορα ωμοφαγικ γκρουπ που προσπαθον να προβληθον μσω του ονματος της Δρ. Ανν Γουγκμορ.

            Εμες χαιρμαστε που διφορα στοιχεα του “Living Foods” χρησιμοποιονται απ διφορα ττοια γκρουπ. Ωστσο οφελουμε να επισημνουμε τι αν η μθοδος της Δρ. Ανν Γουγκμορ δεν ακολουθηθε πιστ και ολοκληρωμνα πως την εφρμοσε η δια η Δρ. Ανν Γουγκμορ και τα ινστιτοτα της, ττε δεν εναι το αυθεντικ ολοκληρωμνο πργραμμα «ζωντανς διατροφς». Και φυσικ δεν χει αποτελσματα στην ισορροπα, θεραπεα και υγεα μας. Και πολλς φορς στην πλειοψηφα των περιπτσεων αποτελε κνδυνο για την υγεα μας. Επιπλον ακμα και κποιες συνταγς να μθει και να χρησιμοποισει κποιος πλι, χνονται πολ σημαντικ και απαρατητα στοιχεα της διδασκαλας. Η διαφορ χει κριθε εκ του αποτελσματος.

            Επιπλον οι ρευνες στο ινστιτοτο συνεχζονται και αυτ τη στιγμ. Αυτ η σημεριν σγχρονη γνση εναι εντελς γνωστη σ’ αυτ τα γκρουπ. Αυτ  σημανει τι δεν γνωρζουν τις νες εξελξεις και τι η ζωνταν διατροφ ξεπερνει σμερα τα ρια της σωματικς υγεας αγγζοντας στα ρια της πνευματικς και νοητικς υγεας τα δυο μαζ φρνουν την πλρη εξισορρπηση του σματος.

            Η εκπαιδευτικ φση της αποστολ της Δρ. Ανν Γουγκμορ και η επιρρο που χει σμερα στη φιλοσοφα της υγεας παγκοσμως, καθιστ τη συγκεκριμνη γνση αξιοζλευτο αγαθ για πολλος, πως καθιστ απαρατητο και τη κατοχρωση του ονματος Ανν Γουγκμορ και του “Living Foods” που εναι η διδασκαλα της.

            Επιβλλεται λοιπν να προστατευθε και να συσχετισθε αποκλειστικ και μνο με το αυθεντικ ελεγμνο και κατοχυρωμνο πργραμμα “Living Foods Lifestyle”. Σκοπ μας χουμε επσης να προστατεσουμε την ακεραιτητα, αξιοπρπεια και ρευνες στη ζωνταν διατροφ της Δρ. Ανν Γουγκμορ και του ινστιτοτο.

            Υπρχουν τομα που ανκουν σε διφορα ωμοφαγικ γκρουπ διεθνς που χουν μπερδευτε απ τον ρο ¨ζωνταν διατροφ» και λλα που επιμνουν να τα χρησιμοποιον μπερδεμνα προκαλημνα επιφανειακ και πρχειρα, για να περιγρψουν κποιες ωμοφαγικς δαιτες και συνταγς. Αυτ τα τομα πρπει επιτλους να μθουν απ τη Δρ. Ανν Γουγκμορ και αυτ επιτυγχνεται με μακροχρνιες σπουδς, κπο και χρση των ζωντανν τροφν στην πρξη.

            Το σημαντικτερο εναι να μθουμε ποια εναι η σωστ διατροφ και να το εφαρμσουμε. Η Δρ. Ανν Γουγκμορ το γνριζε αυτ πολ καλ.