ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

Φρέσκο Σιταρόχορτο: 39€

Καλλιεργημένο με την βραβευμένη μέθοδο και το βραβείο “Νίκη κατα του καρκίνου” από το

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

που αυξάνει το Ασβυσικό οξύ, την δραστική ουσία στο Σιταρόχορτο κατά του καρκίνου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

Για παραγγελίες:
26510 – 81822
6945 98 98 23

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ στις απομιμήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Φρέσκο Σιταρόχορτο

Μόνο το φρέσκο σιταρόχορτο ενδείκνυται για συμπληρωματική υποστηρικτική αντιμετώπιση κατά του καρκίνου και άλλων ασθενειών. Μελέτες από την Δρ. Chiu Nan Lai στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Τέξας, έδειξαν ότι το σιταρόχορτο καταστρέφει καρκινικούς όγκους και η δραστική ουσία που το κάνει αυτό, είναι το Αβσυσικό οξύ (ABSCISIC ACID).

Με την αποξηραμένη (σκόνη) και την εμφιάλωση, το Ασβυσικό οξύ καταστρέφεται. Μόνο το φρέσκο Σιταρόχορτο που καλλιεργείτε με την ειδική βραβευμένη μέθοδο από το Ινστιτούτο της Δρ. Ann Wigmore που διατηρεί και αυξάνει το Αβσυσικό Οξύ, την δραστική ουσία στο σιταρόχορτο, ενδείκνυται για χρήση στην αντιμετώπιση κατά του καρκίνου.

Μελέτες σε ομάδα 250 καρκινοπαθών στο Arthur’s Testing Laboratories, έδειξαν ότι μόνο το στιταρόχορτο που καλλιεργείται με την (EBF) μέθοδο της Δρ. Ann Wigmore σε ειδικό χώμα, είχε αποτέλεσμα στις αιματολογικές εξετάσεις των ασθενών.

Το σιταρόχορτο από το Ινστιτούτο καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο στο φλοιό της Γης στα Ιωάννινα σε υψόμετρο 750 μέτρα στον καθαρό αέρα, ήλιο και ζωτική ενέργεια που παίρνει από τον φλοιό της Γης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σιταρόχορτο που καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους, φυτώρια, δίσκους ή γλάστρες, δεν περιέχει την δύναμη, την ζωτική ενέργεια και όλα τα στοιχεία του σιταρόχορτου που καλλιεργείται στον φλοιό της Γης. 

Στοματικός Καρκίνος (καρκινικά κύτταρα κάτω από το μικροσκόπιο)

Μετά την χρήση φρέσκου σιταρόχορτου, υπήρξε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων 41% μέσα σε 24 ώρες.

Πηγή: Journal of Clinical and Diagnostic Research

Μετά την χρήση φρέσκου σιταρόχορτου, υπήρξε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων 41% μέσα σε 24 ώρες.

Πηγή: Journal of Clinical and Diagnostic Research

Πρόσφατη μελέτη που έγινε στο σιταρόχορτο, σε καρκίνο του παχέος εντέρου, επήλθε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων ως 50%.

Πηγή: https://link.springer.com/article/10.1007/s13562-015-0309-7

Σε άλλη μία μελέτη που έγινε στο σιταρόχορτο, σε καρκίνο του μαστού, έδειξε απόπτωση και ελάττωση καρκινικών κυττάρων ως 50%.

Πηγή: Wheatgrass kills breast cancer cells

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες που έγιναν στην χλωροφύλλη από φρέσκο σιταρόχορτο, έδειξαν ότι επέφερε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων σε λευχαιμία σε ποσοστό 65% μεσα σε 3 ημέρες

Πηγή: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4527060/

Η Dr Ann Wigmore ίδρυσε το Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Υγείας στις ΗΠΑ. Το έργο της έχει αναγνωριστεί διεθνώς και τις έχει απονεμηθεί το βραβείο ” ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ”, για τίς πολλές ζωές που έσωσε. Στα Ινστιτούτα της μπορεί κάποιος να μάθει το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής που αποτελείται αποκλειστικά από τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση. Οι ζωντανές τροφές δεν είναι ωμές τροφές όπως πολλοί νομίζουν. Οι ζυμωμένες τροφές είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού, εμπλουτίζουν το πεπτικό σύστημα με φιλικά βακτήρια και ένζυμα που είναι απαραίτητα για την αφομοίωση όλων των τροφών. Αυτό ανακαλύπτουν σήμερα οι επιστήμονες, ότι δηλαδή για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό χρειάζεται ένα εξισορροπημένο μικροβίωμα, καθώς το 80% του ανοσοποιητικού μας βρίσκεται πίσω από το τοίχωμα του πεπτικού συστήματος.

Η Dr Ann Wigmore μοιράστηκε τις γνώσεις της με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που φοίτησαν και θεραπεύτηκαν στο Ινστιτούτο της, πολλοί δε από αυτούς είχαν θεωρηθεί από την ιατρική ως ανίατες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την άποψη της Dr Ann Wigmore πολλά προβλήματα υγείας, όπως ο καρκίνος, τα αρθριτικά, οι αλλεργίες,τα αυτοάνοσα και γενικά η εξασθένηση του οργανισμού οφείλονται στην ανεπάρκεια θρεπτικών ουσιών, δηλαδή στον υποσιτισμό, λόγω θρέψης μας με νεκρές τροφές που καταναλώνουμε με αποτέλεσμα την έλλειψη ενέργειας. Τα κύτταρα του οργανισμού δεν παίρνουν τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και υποσιτίζονται, έτσι το σώμα αδυνατεί να έχει την ανάλογη ενέργεια για να καταπολεμήσει μικρόβια, βακτήρια, παράσιτα, ιούς, καρκινικά κύτταρα και γενικά ασθένειες που εκδηλώνονται σε όλο το σώμα μας. Η Ann Wigmore πίστευε οτι δίνοντας τις σωστές συνθήκες στο σώμα μας, το σώμα αυτοθεραπεύεται. 

Στην αρχή η Άνν Γουίγκμορ άρχισε με την ωμοφαγία η οποία αναφέρεται κ στα βιβλία της. Αργότερα ανακάλυψε και διαμόρφωσε το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής «Τρόπος Ζωής». Τα βιβλία της λόγω παλαιότητας δεν αναφέρονται στην «ζωντανή διατροφή» και το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής που εφαρμόζουν σήμερα τα Ινστιτούτα της.

Τα τελευταία χρόνια η Dr Ann Wigmore έγραφε συχνά για τη τεράστια διαφορά να τρώει κανείς ωμές τροφές με το να τρέφεται με πραγματική θρέψη που η Dr Ann Wigmore ονόμασε ζωντανή διατροφή. Παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι που τρεφόταν από ωμές τροφές και όχι ζωντανές είχαν όξινο οργανισμό, είχαν σοβαρές ανεπάρκειες σε μέταλλα στοιχεία και ένζυμα, είχαν πρόβλημα με το βάρος τους και με το δέρμα τούς και γενικά έπασχαν από τοξιναιμία. Αν η Dr Ann Wigmore έβλεπε σήμερα το κίνημα της ωμοφαγίας διεθνώς θα είχε πάθει σοκ.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν παράλληλα με την συμβατική θεραπεία η αλλαγή τρόπου διατροφής είναι η κατάλληλη για σας.

Ζωντανή Διατροφή και Σιταρόχορτο

soup
Αυθεντικό Πρόγραμμα Ζωντανής Διατροφής της Ann Wigmore για το σπίτι μεσω τηλεφωνου και αλληλογραφιας
26510 81822
6945 98 98 23
sporos
Energy soup
diatrofi
REJUVELAC

Βίντεο από το κανάλι μας


ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝ ΓΟΥΙΓΚΜΟΡ

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.

Μαρτυρίες από το διαδίκτυο

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ

Το Δεκέμβριο του 2011 ο Jim Campenella, επισκέφτηκε το Ιπποκράτειο Ινστιτούτο της Αμερικής μετά από διάγνωση καρκίνου του ήπατος. Ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος και δεν υπήρχε η επιλογή εγχείρησης. Τα καλά νέα του είπαν οι γιατροί του ήταν, ότι μπορεί να γίνει μεταμόσχευση αλλά θα χρειαζόταν 1 με 1μιση χρόνος αναμονής. Τα άσχημα νέα ήταν ότι δεν είχε το χρονικό περιθώριο, καθότι ο καρκίνος του ήταν πολύ επιθετικός. Του πρότειναν χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, που όμως όπως λέει ο ίδιος αρνήθηκε.Αρχισε να πίνει φρέσκο χυμό σιταροχορτο και να τρέφεται με ζωντανές τροφές. Τον τρόπο αυτό θρέψης τον συνέχισε και μετά στο σπίτι και δύο χρόνια αργότερα έκανε εξετάσεις, και οι γιατροί του είπαν ότι ο καρκίνος του είχε εξαλειφθεί. Μετά από 7 χρόνια συνεχίζει τη ζωντανή διατροφή, τρόπος ζωής και ο καρκίνος του συνεχίζει να είναι σε ύφεση σήμερα.

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Το 1999 διαγνωστηκα με καρκίνο του μαστού και μήτρας. Οι γιατροί μου πρότειναν να κάνω μαστεκτομή καί υστεροκτομη, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Επέλεξα να μην κάνω κάποιο από αυτά, διότι η μητέρα μου και δύο θείες μου είχαν καρκίνο στο μαστό και στη μήτρα και η μητέρα μου και οι θείες μου ακολούθησαν την κλασσική μέθοδο χειρουργιου μαστεκτομής, υστεροκτομης με χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Και διαπίστωσα με την κλασσική θεραπεία ή έχασαν τη ζωή τους ή ο καρκίνος επέστρεψε πιο επιθετικός. Εγώ γνώριζα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτή τη θεραπεία. Είπα στο γιατρό μου ότι θα βρω φυσικό τρόπο να θεραπεύσω το σώμα μου. Ο γιατρός με κοίταξε και μου είπε: αν δεν κάνεις αυτά που σου λέω θα χάσεις τη ζωή σου και εγώ του είπα: αν δεν είμαι νεκρή σε 6 μήνες θα έρθω πίσω και θα δω ποια θεραπεία μπορούμε να εφαρμόσουμε.
Μέσα μου άκουσα μια φωνή ενστικτωδώς, πήγα σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα και ρώτησα την ιδιοκτήτρια αν έχει κάποιο βιβλίο για θεραπεία καρκίνου με φυσικό τρόπο. Μου έδωσε ένα βιβλίο ” Πώς νίκησα τον καρκίνο με φυσικό τρόπο της Eydie Mae” η οποία θεραπεύτηκε από καρκίνο του μαστού. Έγραφε καί την ιστορία της πως πήγε στο Ινστιτούτο Άνν Γουιγκμορ και εφάρμοσε το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής με σιταροχορτο. Επίσης εφάρμοσε υψηλούς υποκλισμους. Μέσα στο βιβλίο της διάβασα εκατοντάδες μαρτυρίες από άτομα που θεραπεύτηκαν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής της Ανν Γουιγκμορ με ζυμωμενες ζωντανές τροφές.
Εφάρμοσα τον “Τρόπο Ζωής” με ζωντανή διατροφή και σιταρόχορτο.
Σε έξι μήνες πήγα πίσω στο γιατρό, μου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και έπαθε σοκ. ” Μου είπε δεν έχεις ίχνος από καρκίνο. Θεραπευτηκες εντελώς”

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Ο 86χρονος Ernest Witt πριν από 21 χρόνια διάβασε το βιβλίο της Dr Ann Wigmore καί άρχισε να καλλιεργεί σιταροχορτο, δεν γνώριζε όμως πως να το χρησιμοποιήσει, επισκέφτηκε το Ιπποκράτειο Ινστιτούτο, αγόρασε ένα αποχυμωτη σιταροχορτο και εκεί εφήρμοσε και το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής για πρώτη φορά.
Έπινε χυμο σιταροχορτο καθημερινά και τρεφόταν με ζωντανές τροφές σε όλη του τη ζωή. 21 χρόνια αργότερα ο καρκίνος εξακολουθεί να βρίσκεται σε ύφεση.

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝ ΓΟΥΙΓΚΜΟΡ

Οι πληροφορίες στα βίντεο δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Είναι μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς.

«Ετοιμοθάνατος» νίκησε τον καρκίνο με σιταρόχορτο!

Όταν οι γιατροί είπαν στον 74χρονο Danny McDonald Dunaff από την Ιρλανδία ότι είχε μια πολύ σοβαρής μορφής καρκίνο του στομάχου που θα μπορούσε να τον σκοτώσει μέσα σε τρεις μήνες, εκείνος αποφάσισε να αγνοήσει τις συμβουλές τους, να υποβληθεί σε τοξικές χημειοθεραπείες, και να προσεγγίσει το πρόβλημά του διαμέσου της διατροφής.

Οι φωτογραφίες μας

ΕΛΕΝΑ 2

Σημαντική Υπενθύμιση

Το πρόγραμμα στο Ινστιτούτο δεν αντικαθιστά συμβουλές ή θεραπείες του γιατρού σας. Δεν παρέχουμε ιατρική συμβουλή και δεν επεμβαίνουμε στις ιατρικές θεραπείες κανενός είδους. Δεν παρέχουμε κανενός είδους θεραπεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για να εκτιμήσει αν αυτό το Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αλλαγή τρόπου ζωής είναι κατάλληλο για εσάς.
Οι παρεχόμενες πληροφορίες στο παρόν site έχουν καθαρά και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι οδηγίες εφαρμογής τρόπου ζωντανής διατροφής

Facebook
YouTube